Het project Wereld Tools van Stichting WereldWijd helpt mensen (asielzoekers) die terugkeren naar hun land met het opzetten van eigen bedrijf/zaak. Voor hen zijn wij op zoek naar materialen, gereedschap en kleine machines; tweedehands of nieuw. Bijvoorbeeld: computers (minimaal pentium-4), klein kopieerapparaat, beamer, laptops, printers, scanners, routers, kantoorspullen, lasapparatuur, microfoons, keukengerei, fietsgereedschap, naaimachines, timmerspullen, handgereedschap, slijpmachientjes, boormachientjes, elektromaterialen etc. etc.

Heeft u iets thuis wat professioneel gebruikt kan worden? Bel 043-4083122 of mail info@stichtingwereldwijd.nl  ons!

Wellicht zijn er ook bedrijven geïnteresseerd om hun afgeschreven maar wel nog goedwerkende machines, computers en andere apparatuur voor het WereldTools-project in te zetten.