Doe mee in het “Repair Café” stichting WereldWijd

“Repair Café” stichting WereldWijd in is een initiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien, dat reparatiekennis wil behouden en dat - via het organiseren van repareerbijeenkomsten - de sociale cohesie in de gemeenschap wil versterken. De initiatiefnemer, stichting WereldWijd in Eckelrade organiseert elke 2e en 4e woensdag van de maand een Repair Café in Eckelrade, Klompenstraat 1a. Inwoners van de gemeente Eijsden/Margraten kunnen hier naartoe komen met hun kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken. “Repair Café” stichting WereldWijd heeft nog ruimte voor  handige vrijwilligers en voor mensen die iets gerepareerd willen hebben. Wees welkom!

Reparaties gaan plaatsvinden op het gebied van:

• kleding/textiel
  • fietsen
  • elektrische apparaten
  • meubels/houten voorwerpen

OPEN VAN 10.00 TOT 16.00 UUR

Meer over de achtergrond en doelstellingen van het “Repair Café” lees je op de landelijke “Repair Café”-site www.repaircafe.nl.

Klik hier voor een kort filmpje over hoe het repaircafe werkt: http://youtu.be/D5fHAnDFQ4A

Interesse?

Mail naar: wwijd@xs4all.nl