Vrijwilligerswerk bij WereldWijd

Als je interesse hebt om vrijwilligerswerk bij ons te doen, kun je contact met ons opnemen.

Vrijwilligers voor de computerles en timmerles gezocht. voor meer informatie vraag Ed Peters.

Wij zijn op zoek naar een PR-medewerker. Deze persoon draagt bij aan het PR-beleid en de uitvoering daarvan. Eigen inbreng wordt op prijs gesteld. Het gaat om een vrijwillige functie met een geringe onkostenvergoeding. De exacte werkzaamheden zijn afhankelijk van kennis en ervaring en beschikbaarheid. Het kan beleidsmatig zijn, maar zeker ook uitvoerend. (folders maken, website bijhouden, facebook, infoblad WereldWijzer maken, interviews houden etc.)

Het werken is in een ontspannen en gezellige sfeer.  Interesse om dit te doen? neem contact op met ons, via info@stichtingwereldwijd.nl of 043-4083122..

Beschrijving vrijwilligerstaken
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze vrijwilligerstaken
Beschrijving vrijwilligerstaken.pdf